Waarom wij?

Cloud-Environment is een nieuwe maar innovatieve speler op de markt. Wij zijn op twee vlakken officiële partner van Google. Hierdoor zijn wij erg flexibel met de oplossingen die wij aanbieden.

Over ons
image

Gecertificeerd Google Cloud partner

Wat doen wij voor u?

Een nieuwe platform uitrollen voor uw organisatie kan ingewikkeld zijn. Daarom besteden bedrijven het uit aan Google partners.

Onderzoek

Samen gaan wij kijken hoe Google Workspace uw organisatie kan helpen naar een meer samenwerkende omgeving.

Migratie

Wij verzorgen de volledige migratie van uw huidige omgeving. Hierdoor kan u gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden.

Training

Nadat de migratie is voltooid kunnen wij u trainingen geven om ervoor te zorgen dat uw organisatie het meest uit Google Workspace haalt.

Ontmoet de applicaties

Google Workspace bestaat uit meerdere apps die naadloos samenwerken.

image

Gmail

De nieuwste Gmail maakt het gemakkelijker om op de hoogte te blijven van het werk dat ertoe doet. Met veilige, reclamevrije e-mail als basis kunt u ook chatten, spraak- of videogesprekken voeren en het projectwerk bijhouden met gedeelde bestanden en taken, allemaal in Gmail.

Meer informatie
image
image

Drive

Bewaar elk bestand. Toegang tot bestanden altijd en overal vanaf uw desktop en mobiele apparaten. Bepaal zelf hoe bestanden worden gedeeld, binnen of buiten uw domein. Met gedeelde drives kan u makkelijk al uw bestanden organiseren.

Meer informatie
image
image

Meet

Help uw team veilig verbonden te blijven met zakelijke videoconferenties die zijn gebouwd op de robuuste en veilige wereldwijde infrastructuur van Google. Toetreden tot een meeting is nog nooit makkelijker geweest. Type de naam van uw team in en u zit in de vergadering.

Meer informatie
image
image

Sites

Creëer samen sites van hoge kwaliteit voor uw team, project of evenement. De sites zien er op elk scherm geweldig uit, van desktop tot smartphone. Allemaal zonder te leren ontwerpen of programmeren.

Meer informatie
image
image

Editors

Edit samen bestanden in real-time, overal op de wereld tegelijk. Maak gebruik van inzichten door Google's AI, vraag data op met een vraag en presenteer gemakkelijk uw slides.

Docs
Sheets
Slides
image
image

Forms

Maak aangepaste formulieren voor enquêtes en vragenlijsten. Verzamel alles in een spreadsheet en analyseer gegevens rechtstreeks in Google Spreadsheets.

Meer informatie
image

Bespaar op uw ICT kosten

Google Workspace bespaart u erg veel geld, bekijk hoeveel uw bedrijf kan besparen door over te stappen naar de omgeving van de toekomst.

Kijk hoeveel u bespaart
image
image Hoe begint het?

Van onderzoek tot training

Uw organisatie gaat binnen 90 dagen over naar de nieuwe omgeving.

1

Onderzoek

We beginnen met een onderzoek te doen naar uw huidige omgeving, welke data moet mee?

2

IT afdeling

Uw huidige IT afdeling gaat over, heeft u uw bedrijf geen IT afdeling? Dan kunt u deze fase overslaan.

3

Beta group

Tijdens deze fase gaat 10% van elke afdeling over, op deze manier kan uw personeel alvast wennen aan de nieuwe manier van werken.

4

Globale uitrol

De grote dag komt dan eindelijk, uw hele omgeving gaat over naar de cloud, alle gebruikers gaan gebruik maken van Google Workspace.

5

Training

Na de implementatiekan u ervoor kiezen dat wij trainingen geven zodat uw personeel het maximale uit Google Workspace haalt.

image

Wij willen graag uw organisatie helpen

Vraag nu een gratis proefversie aan met de licentiesoort die bij u past, dan kijken wij samen hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

proefversie
image